onsdag 31 maj 2017

6 månader

I helgen var det 6 månader sen vi landade på svensk mark som familj. 
Känns som tiden går så mycket snabbare nu när man har en liten virvelvind här hemma.

Imorgon börjar jag jobba lite igen, 2 dagar i veckan jobbar jag och då ska Alex vara hemmafru. Tror detta kommer bli kanon för oss alla tre! Alex och V får mer tid ihop och jag får komma hemifrån lite.
Vi kommer vara lediga ihop mycket ändå i sommar då vi planerat semester ihop och Alex tar ut lite fler pappadagar. Tänk första sommaren med lilla V ❤️ Förra året gick man bara och längtade tills vi skulle få åka och hämta vårt lilla barn......

Vi har även lyckats få förskoleplats på den förskolan vi ville ha (yaaay!!) varit/är kaos med förskoleplatser i vår lilla kommun så vi ställde oss i kö redan i mars och nu har vi fått inskolningsdatum i höst. 
Tror även det kommer bli jätte bra när V börjar förskolan, men vi skyndar långsamt och tänker ha en så lång inskolning som krävs .


2 kommentarer:

  1. Tjohoo vad skönt att ni fick plats på den förskolan ni ville ha. Vi kommer nog med skola in till hösten, vi har fått veta att vi får en plats, men inte på vilken förskola så håll tummarna för att vi oxå får vårt första val 😍

    Hoppas det går bra att jobba. Vi tycker det är kanon att dela på det och för oss har det funkat superbra 😊

    Nu hållet vi tummarna för ☀️ den 6:e juni 😍😘

    SvaraRadera
  2. Oh hoppas verkligen ni får första hands valet på förskola 😍
    Vi håller alla tummar och tår för den 6:e, ska bli sååå roligt att ses igen 😘

    SvaraRadera